Vase de Gatit Inductie Negresti
Diversitatea modelelor: reprezinta un criteriu indeajuns de notabil Negresti pentru Negresti a alege cel mai bun set de oale din inox. Este ideal sa reusiti sa gatiti in orice mod si utilizand diverse metode folosind toate oalele dintr-un set. Modelele similare, dar cu capacitati diferite pot fi utilizate prin rotatie si in functie de cantitatea de mancare pe care doriti sa preparati.
Vasele din fonta sunt foarte rezistente, retin caldura si distribuie uniform, rezista foarte bine la calduri inalte (sunt la fel de bune si in cuptor si pe aragaz), iar in timp, datorita utilizarii, dezvolta suprafata non-aderenta care este mai durabila decat cea de teflon.
Cum Alegem cele mai Bune Oale in Negresti
In ceea ce priveste modul in care sunt construite recipientele, vasele sunt facute din inox, toate au baza capsulata, cu nu mai putin de 5 straturi, care permite distributie eficienta de caldura si garanteaza incalzirea rapida chiar si cand plita utilizata este din gama celor cu inductie electromagnetica. Fiecare piesa are gradare interioara, care va ajuta utilizatorul sa estimeze mai bine cantitatea de ingrediente.
Nu inhalez gaze arse. Diferenta dintre plita vitroceramica si cea cu inductie este data de tehnologia de incalzire. Pentru a nu zgaria oalele, nu folositi spatule, linguri sau alte instrumente din inox si alegeti in schimb linguri sau spatule din lemn.
Cum sa Alegi Plita de Gatit
Simbolul de recunoastere a vaselor ce pot fi utilizate pentru plita cu inductie este forma de spirala, discret amplasat pe ambalajul acestora. Ceea ce conteaza este materialul din care sunt facute cratitele.
Acest vas a castigat tot mai multi adepti deoarece forma sa permite amestecarea uniforma a carnii, a pestelui, a legumelor. In acelasi timp, reduce la minimum cantitatea de ulei folosita. Alimentele necesita, de asemenea, un timp redus de preparare si astfel isi mentin proprietatile nutritive?.
Conductibilitatea: este un aspect foarte important pentru un Vase de Gatit Inductie recipient in Negresti care alimentele vor fi prelucrate termic. Inoxul constituie de fapt un aliaj alcatuit din otel, carbon si crom, in diferite proportii. El este inoxidabil datorita unei pelicule fine care se formeaza din interactiunea cromului cu oxigenul la suprafata metalului si care il protejeaza la contactul cu alte substante si materiale.