Tratament Eficient pentru Paradontoza Petrila
Aloe vera creste hidratarea tesutului din cavitatea Petrila bucala Petrila si reduce mirosul neplacut. Gargara facuta cu un decoct de frunze de maselarita este considerata ca fiind cel bun tratament pentru paradontoza.
Nu doar castravetele este cunoscut pentru efectele sale ci si bananele, care consumate zilnic, previn aparitia inflamatiei si reduce cauzele problemei, la fel ca si zeama de varza sau sucul obtinut tot la blender. Lamaile se fac auzite dupa actiunea ce au asupra tonifierii si intineririi gingiilor.
Remedii Naturale pentru Retragerile in Petrila
Se face gargara de trei ori pe zi. Acest lucru trebuie realizat in fiecare dimineata, timp de 7 zile si apoi reluat dupa 6 luni. Tratamentele cu laser reprezinta alternativa complet sigura, eficienta si benefica in comparatie cu tratamentele conventionale.
Consuma paine integrala, bine coapta, chiar veche, uscata, precum si coaja de paine crocanta (miezul de paine si painea prea proaspata atrag nu numai lenevire a masticatiei, ci si lipirea de dinti si de cerul gurii a particulelor aderente, care vor fermenta). Alimentele crocante stimuleaza actul masticatiei si au rolul de a produce salivatie abundenta, care va spala dintii si spatiile interdentare, impiedicand aparitia cariilor.
Ce trebuie sa Stim despre Boala Parodontala
Control periodic de specialitate la 6 luni cu igienizare profesionala constand in detartraj supra si sub gingival, periaj ( sau mai des de 6 luni in functie de ritmul de depunere a tartrului), insusirea unei metode de periaj adecvate si eficiente, apa de gura, folosirea mijloacelor adjuvante de igienizare cum ar fi ata dentara, periutele interdentare unde sunt indicate, dusul bucal.
Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, (OMS), afectiunile parodontiului sunt larg raspandite in lume. In ceea ce priveste incidenta acestora, ele se pot manifesta la orice varsta dar cel mai frecvent la 35 - 44 ani. Oms mai raporteaza si faptul ca, in 7 tari europene, afectiunile parodontale sunt in proportie de peste 75%, in alte 13, de 40-75%, iar in 15 dintre acestea, de pana la 40%. Statistic, 3/4 din populatia adulta a lumii, de peste 35 de ani, sufera de forma clara de paradontoza. De aceea prevenirea si tratarea paradontozei reprezinta un interes la nivel mondial.
Gingiile sanatoase sunt de culoare Tratament Eficient pentru Paradontoza roz, nu sangereaza Petrila in momentul periajului dentar sau utilizarii atei dentare, in caz contrar, acesta ar fi fost primul semn al imbolnavirii. Odata cu trecerea timpului gingiile isi modifica culoarea, devenind rosii, sensibile, iar tesuturile care sustin dantura se pot deteriora cu usurinta. Asadar, in astfel de momente se pot dezvolta pungutele gingiviale, in spatiul dintre gingie si dinti, care nu pot fi inlaturate prin periaj dentar, iar daca nu sunt tratate, distrug osul treptat, ultimul pas fiind agravarea afectiunii si pierderea danturii.