Sisteme Incalzire prin Pardoseala Copsa Mica

Copsa Mica Sisteme Incalzire prin Pardoseala image

Sistemul de incalzire prin pardoseala este solutie eleganta Copsa Mica si eficienta pentru incalzirea oricarui amplasament. Argumentele pro sunt foarte multe si totodata la fel de importante pentru un utilizator al acestui sistem, ce beneficiaza de confort sporit prin incalzire, fara elemente vizibile.

Sistemele de incalzire in pardoseala pot fi instalate in orice tip de podea, oferind confort caselor dumneavoastra (bucatarie, baie, hol, camere de zi, dormitoare), cladirilor publice (scoli, gradinite, sali de sport, camine de batrini, banci, birouri, biserici, supermagazine, restaurante), cladirilor industriale (hale de depozitare, hale de productie), pana la constructii de drumuri si poduri la incalzirea pentru topirea zapezii si a ghetii de pe suprafete deschise cum ar fi: zone de acces la garaje, trepte exterioare, parcari, piste de rulaj pe aeroporturi, piste de decolare si aterizare, poduri, terenuri de sport, stadioane.

Noile Sisteme de Incalzire in Copsa Mica

Indiferent de tipul de echipament utilizat pentru prepararea agentului termic (centrale pe gaze, pe combustibil lichid sau solid, pompe de caldura, panouri solare etc.), incalzirea prin pardoseala este mult mai economicoasa comparativ cu sistemele traditionale (seminee, radiatoare, convectoare etc.), factura scazand cu 20-50% in functie de inaltimea si suprafata camerei. Economia se datoreaza, in principal, transferului de caldura realizat preponderent prin radiatie.

Presupune un consum mai mic cu 50% comparativ cu al sistemelor de incalzire traditionale. Principiul de functionare este asemanator cu al unui sistem conventional de incalzire, bazat pe utilizarea apei ca agent termic. Asadar, in timp ce traverseaza tevile dispuse de-a lungul peretelui, apa calda cedeaza caldura prin lamelele de aluminiu si invelisul special tratat al acestora. Astfel, este generat un strat de aer cald, absorbit de pereti. Ulterior, acestia raspandesc omogen radiatia termica in incapere.

Calitatea Sistemelor de Incalzire prin Pardoseala

Ca fiecare dintre noi, stim ca iti doresti un sistem pentru incalzirea locuintei care sa nu-ti afecteze confortul financiar in perioadele friguroase ale anului. Clientii pot opta pentru plasele din cabluri calde instalate pe armatura puternica din fibra de sticla sau pentru cabluri in sape, ce ofera incalzire electrica in pardoseala cu durata de folosinta indelungata si eficienta energetica inalta.

Sistemele de incalzire centrala conventionale constau intr-o serie de radiatoare amplasate in locuinta. Aceste radiatoare sunt alese in asa fel incat ele sa transfere caldura aerului din imediata lor vecinatate. Se creaza astfel curenti de aer cald care circula prin incapere. Dezavantajul acestor sisteme este ca partea de sus a incaperii sub plafon se va incalzi mai repede si mai mult decat incaperea. Prin instalarea radiatoarelor in nise se reduce si mai mult eficienta acestora. In plus radiatoarele ocupa spatiu si pot influenta negativ estetica incaperii. Pentru a putea incalzi eficient incapere este la aceste tipuri de incalzire este necesara pe retur temperatura a apei de 80-90ºC.

Incalzirea electrica in pardoseala ‘prinde' tot mai Sisteme Incalzire prin Pardoseala mult teren pe piata din Romania. Desi privita inca cu neincredere si considerata uneori drept solutie « de lux », cei care au avut ocazia sa incerce ‘cu propriile picioare' acest sistem modern de incalzire, apoi s-au documentat prin internet si la firme specializate, nu mai au nici un dubiu ca pe langa faptul ca ofera un confort ridicat, costurile de instalare si intretinere sunt chiar mai mici decat la sisteme clasice. In plus 3 avantaje majore: fiabilitate, flexibilitate si durata de viata a instalatiei de 100 de ani.

Cosmetica si Odorizante Auto Copsa Mica image

In epoca medievala, lavanda continua sa fie intrebuintata mai ales pentru odorizarea hainelor si a incaperilor, pentru alungarea insectelor, dar si pentru calmarea durerilor de cap. Lavanda era una din plantele cultivate la manastirea Merton Abey, care va deveni ulterior centrul productiei de lavanda din Anglia. Treptat, lavanda este intrebuintata …

Panouri Solare Fotovoltaice Copsa Mica image

Principalul obiectiv al acestor panouri, din punctul de vedere al utilizatorilor, este micsorarea costurilor la facturile de energie. Totodata se doreste obtinerea independentei energetice. Nu trebuie sa trecem cu vederea faptul ca acestea contribuie la mentinerea unui mediu inconjurator mai curat si mai sanatos. Aceasta tehnologie inovatoare este una sustenabila …