Servicii de Deratizare si Dezinfectie Dragomiresti
Deratizarea consta in aplicarea de masuri permanente care au Dragomiresti Dragomiresti menirea de a elimina rozatoarele daunatoare gradinii dumneavoastra dar si aducatoare de microbi si diverse boli periculoase atat pentru om cat si pentru animale.
Dezinfectia reprezinta actiunea prin care se urmareste decontaminarea mediului de germeni microbieni infectiosi si este cea mai importanta operatiune din complexul masurilor de prevenire si combatere a bolilor infectioase si parazitare atat la om cat si la profilaxia si combaterea bolilor transmisibile,dezinfectia face parte, alaturi de dezinsectie si deratizare din arsenalul luptei in focar.
Deratizare, Dezinsectie Si Dezinfectie
Deratizarea consta in aplicarea de masuri permanente care au menirea de a elimina rozatoarele daunatoare (soareci, sobolani), aducatoare de microbi si diverse boli periculoase atat pentru om cat si pentru animale. Principalele rozatoare din Romania sunt popandaul, sobolanul cenusiu (sobolanul de casa) si soarecele de casa.
Pentru evitarea neplacerilor cauzate de insectele zburatoare in sezonul de vara , va recomandam efectuarea unor lucrari de dezinsectie atat in spatiile interioare,cat si in cele exterioare, curti, gradini, terase, etc.
Servicii Deratizare, Dezinsectie in Dragomiresti
Anual rozatoarele provoaca daune semnificative, atat fizice cat si materiale, miilor de proprietati si depozite alimentare. Pe langa faptul ca rozatoarele provoaca aceste daune, ele pot raspandi diverse boli care prezinta un risc grav pentru sanatatea publica. Transmiterea bolilor de la razatoare la om se poate face prin doua metode: direct si indirect.
Transmiterea directa se face prin rani deschise ale omului sau prin consumul de alimente contamitate si/sau apa. Transmiterea indirecta se face prin capuse, acarieri si purici ce transmit infectia la om dupa ce se hranesc din rozatoarele infectate.
Anual rozatoarele provoaca daune semnificative, atat fizice Servicii de Deratizare si Dezinfectie cat Dragomiresti si materiale, miilor de proprietati si depozite alimentare. Pe langa faptul ca rozatoarele provoaca aceste daune, ele pot raspandi diverse boli care prezinta un risc grav pentru sanatatea publica. Transmiterea bolilor de la razatoare la om se poate face prin doua metode: direct si indirect. Transmiterea directa se face prin rani deschise ale omului sau prin consumul de alimente contamitate si/sau apa. Transmiterea indirecta se face prin capuse, acarieri si purici ce transmit infectia la om dupa ce se hranesc din rozatoarele infectate.