Salon Masaj Anticelulitic Novaci
Sedintele de masaj anticelulitic combinate cu un Novaci regim disociat duc la eliminarea toxinelor din tesuturi redand pielii elasticitatea. Acesta actioneaza asupra musculaturii, articulatiilor si ligamentelor.
Se stie ca apa, aerul, masajul si energia solara au fost din cele mai vechi timpuri unele dintre cele mai sigure mijloace de profilaxie si tratament pentru majoritatea bolilor, conferind forta si frumusete corpului omenesc.
Remodelare, Tratamente Corporale in Novaci
Elimina aspectul capitonat al pielii cu masajul anticelulitic, manual, metoda clasica de indepartare a celulitei. Efectuat cu regularitate si datorita tehnicilor speciale de masare, depozitele de grasime vor fi dislocate si eliminate prin sistemul limfatic. Stabileste impreuna cu specialistii durata tratamentului pentru a te bucura de rezultate de durata. Recastiga aspectul ferm si catifelat al pielii tale.
Acest tip de masaj reprezinta solutia ideala pentru a scapa de asa-numita coaja de portocala”, foarte deranjanta pentru persoanele de sex feminin. Prin aplicarea manevrelor de masaj anticelulitic se actioneaza in mod direct asupra straturilor superficiale, stimulandu-se elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate.
Masaj Anticelulitic
Mierea si masajul sunt un mix extraordinar pentru eliminarea celulitei, imbunatatirea circulatiei sangvine si restabilirea rapida a tonusului muscular. Totodata, te poti bucura de curatare, hranire si hidratare intense a epidermei, care iti lasa pielea catifelata si ferma.
Masajul anticelulitic se efectueaza cu ajutorul unor manevre si prize specifice care tonifica zona afectata, asigura troficitatea celulara si distribuie uniform lichidul interstitial (dintre celule), oferind astfel un aspect neted pielii. De asemeni se stimuleaza drenarea limfatica si circulatia sanguina, fapt ce ajuta la eliminarea compusilor toxici.
Prin termenul de masaj se intelege Salon Masaj Anticelulitic grupare sistematica sistiintifica de manopere executate asupra tesuturilor corpului uman cu scopul de a influenta pielea, terminatiile nervoase ,musculatura si chiar circulatia generala. Cu exceptia automasajului, masajul medical este metoda terapeutica pasiva.Masajul medical se poate face nu doar manual ci si prinprocedee mecanice, utilizandu-se diverse aparate sauapa.Procedeele manuale ( manevre sau manipulari de masaj )constau din miscari variate de alunecare a mainilor la suprafata corpului si de presiune in profunzime, de strangere si stoarcere a tesuturilor, de lovire ritmica pe partile carnoase, de scuturare a segmentelor etc. Procedeele manuale sunt cele mai vechi, mai raspandite si mai eficace forme de executare a masajului, deoarece mana omului dispune de multiple posibilitati de adaptare si de perfectionare a miscarilor.