Anvelope Auto Vara, All Season, Iarna Petrila

Petrila Anvelope Auto Vara, All Season, Iarna image

Anvelope care imbina calitatile anvelopelor de vara Petrila si a celor de iarna. In conditii extreme sunt inferioare celor destinate unui singur sezon, respectiv anvelopelor de vara pe uscat sau celor de iarna pe zapada. Avantajul lor este faptul ca pot fi folosite tot anul si prin urmare este suficient un singur set de anvelope, indiferent de sezon.

La achizitionarea de anvelope noi din Petrila trebuie sa aveti grija ca cele inscrise pe ea sa corespunda cu cerintele fabricantului autovehicului ce se gasesc fie in manualul acestuia, fie pe web site-ul producatorului sau in cartea de identitate a autovehiculului.

Verificari periodice

Verifica presiunea in mod regulat, cel putin o data la doua saptamani si numai cand anvelopa este rece. Una dintre cele mai intalnite greseli printre soferi este faptul de a considera ca marcajul M+S pe anvelopa inseamna automat ca acea anvelopa este all-season.

Evita riscurile datorate uzurii ridicate a pneurilor verificand adancimea profilului acestora. Mentionam ca adancimea minima legala a canelurilor este de 1,6 mm. Iti recomandam totusi atentie sporita inca de la adancime de 2mm vara, sau 2.5mm iarna. In nici un caz nu folosi anvelopele dupa ce au trecut de limita de uzura marcata pe fiecare pneu in parte.

Clasificare Anvelope in Petrila

Anvelopele sunt clasificate in mai multe tipuri standard, in functie de autovehiculul pe care il deservesc. Inca din procesul de fabricare, materialele si echipamentele difera in functie de tipul anvelopei. Pe cele mai multe piete, fabricile care produc anvelope pentru vehiculele de pasageri sau camioane usoare sunt separate de cele care produc anvelope pentru aeronave sau teren accidentat.

Suprafata de contact sau trasa anvelopei, este zona in care banda de rulare intra in contact cu suprafata drumului. Aceasta zona transmite raportul de forte dintre anvelopasi drum prin frecare. Raportul lungime-latime al suprafetei de contact influenteaza comportamentul directiei si al virajelor.

Centrale Termice in Condensare Petrila image

La aparatele si sistemele de incalzire cu condensare, vaporii de apa continuti in gazele de ardere condenseaza la suprafata schimbatorului de caldura al aparatului si energia lor remanenta este transformata din nou, sub forma de caldura, la dispozitia sistemului de incalzire.

Sisteme Incalzire prin Pardoseala Petrila image

Sistemele de incalzire centrala conventionale constau intr-o serie de radiatoare amplasate in locuinta. Aceste radiatoare sunt alese in asa fel incat ele sa transfere caldura aerului din imediata lor vecinatate. Se creaza astfel curenti de aer cald care circula prin incapere. Dezavantajul acestor sisteme este ca partea de sus a …